Політика конфіденційності

Загальні положення

Ми, компанія ТОВ РІДС, зобов’язані захищати та поважати вашу конфіденційність. У цьому повідомленні викладається основна інформація щодо ТОВ РІДС та те, як будуть оброблятися будь-які персональні дані, які Ви нам надаєте. Для отримання більш детальної інформації про те, як ми використовуємо Ваші дані та Ваші права щодо Ваших даних, будь ласка, ознайомтеся з повною політикою конфіденційності та політикою щодо файлів cookies. Для отримання іншої інформації стосовно наших послуг, будь ласка, ознайомтеся з нашими Правилами та Умовами, та Доставкою та Поверненням.

Якщо Ви хочете отримати більше інформації про те, як ми збираємо, використовуємо та зберігаємо Ваші особисті дані, Ви можете зв’язатися з нами у будь-який час електронною поштою sales@reeds-online.eu.

Детальна інформація про обробку персональних даних

Адміністратор/оператор, який здійснює обробку ваших персональних даних:

ТОВ “РІДС” 03038, Україна, м. Київ, ВУЛИЦЯ ПРОТАСІВ ЯР, будинок 2, ЛІТ. Д, офіс 3

Адміністратор збирає дані для чітко визначених і законних цілей, обробляє їх відповідно до Закону та не використовує їх для подальшої обробки, несумісної з цими цілями. Дані збираються лише в адекватному, необхідному та кінцевому обсязі відповідно до цілей, для яких вони обробляються.

Адміністратор не обробляє спеціальних категорій даних. Адміністратор докладає усіх зусиль  для захисту даних від несанкціонованого доступу сторонніми особами і для цього вдається до організаційних та технічних заходів безпеки на високому рівні. Адміністратор не передає дані жодним неавторизованим третім сторонам.

З питань, що стосуються захисту персональних даних, а також використання прав, пов’язаних з обробкою цих даних, звертайтеся через такі канали зв’язку: sales@reeds-online.eu

Цілі обробки персональних даних

Коли Ви переглядаєте або купуєте на сайті reeds-online.eu, ми збираємо нижченаведені дані. Під час відвідування Сайту ми автоматично збираємо певну інформацію про Ваш пристрій, включаючи інформацію про ваш веб-браузер, IP-адресу, часовий пояс та деякі файли cookie, встановлені на вашому пристрої. Крім того, під час перегляду Сайту ми збираємо інформацію про окремі веб-сторінки чи продукти, які ви переглядаєте, які веб-сайти чи пошукові терміни перенаправляли вас на Сайт, а також інформацію про взаємодію із ним. 

Ми збираємо інформацію про пристрої за допомогою технологій “Cookies”. Файли cookies – це файли даних, які розміщуються на Вашому пристрої чи комп’ютері і часто містять анонімний унікальний ідентифікатор. Для отримання додаткової інформації про файли cookies та про те, як відключити файли cookies, відвідайте веб-сторінку http://www.allaboutcookies.org. “Файли журналу” відстежують дії, що відбуваються на Сайті, і збирають дані, включаючи Вашу IP-адресу, тип браузера, постачальника послуг Інтернету, посилання на сторінки / вихідні сторінки та позначки дати / часу. “Веб-маяки”, “теги” та “пікселі” – це електронні файли, що використовуються для запису інформації про те, як ви переглядаєте Сайт. 

За Вашої згоди дані можуть бути оброблені для маркетингових цілей, включаючи профілювання та аналітичні цілі. У випадку згоди дані можуть оброблятися ТОВ РІДС.

Ваші дані також будуть оброблятися з метою надання послуг ТОВ РІДС.

Крім того, Ваші дані також можуть бути оброблені, щоб вміст Веб-сайту відповідав Вашим інтересам, для виявлення ботів та шахрайських дій, а також – статистичних вимірювань та покращення послуг, що ТОВ РІДС надає Вам.

Ні за яких обставин ми не будемо ділитися або продавати особисті дані третім особам, крім випадків, передбачених цією Політикою.

Дані, зібрані під час реєстрації, використовуватимуться лише для належного входу на сайт.

Дані, зібрані під час купівлі, використовуватимуться лише для цілі транзакції, тобто стягнення плати за замовлений товар та його доставку. З цієї причини Ваші дані можуть бути передані компанії, яка підтримує платіжні операції з метою списання з Вашої кредитної картки або рахунку. Ця компанія не використовуватиме ці дані для будь-яких інших цілей. Надання вищезазначених даних є обов’язковим, якщо Ви хочете зробити покупку.

Дані, зібрані автоматично, можуть використовуватися для:

  • аналізу поведінку користувачів на нашому Веб-сайті,
  • збору демографічних даних про наших користувачів,
  • покращенню змісту нашого веб-сайту.

У разі перевірки наглядовим органом із захисту персональних даних ваші дані можуть бути надані такому органу відповідно до застосовуваного законодавства.

У разі порушення наших Правил та Умов, порушення законодавства або коли цього вимагає законодавство, ми можемо надати Ваші дані судовим органам (в межах та на підставі чинного законодавства).

Якщо Ви підписалися на наш інформаційний бюлетень або погоджуєтесь його отримувати, ми використовуватимемо Ваші дані, щоб Вам його надіслати. Під час реєстрації вас запитають, чи бажаєте ви отримувати такий бюлетень.

Змінення даних клієнтів

Після входу в систему та вибору розділу «Дані» Ви можете внести зміни або видалити Ваші персональні дані, зібрані під час реєстрації та використовувані для входу в систему та надсилання інформаційного бюлетеня. Дані, які використовуються для купівлі, не можна змінювати або видаляти, оскільки вони є частиною рахунку-фактури або рахунку. Автоматично зібрані дані не можуть бути змінені або видалені.

Період зберігання персональних даних

Дані оброблятимуться для вищезазначених цілей до того часу, поки Ви не відкличете свою згоду на таку обробку. 

У рамках надання ТОВ РІДС послуг Ваші дані будуть оброблятися протягом періоду, в якому ці послуги будуть надаватися, і у виправданих випадках після закінчення їх надання, але тільки якщо це дозволено або потрібно в світлі застосовуваного законодавства, наприклад, для обробки в статистичних цілях. У цьому випадку дані будуть оброблятися лише на час, необхідний для досягнення відповідних цілей.

З метою покращення відповідності вмісту Веб-сайту ТОВ РІДС згідно з Вашими інтересами, виявлення ботів і шахрайських дій, а також статистичного вимірювання та покращення сервісу, ваші дані оброблятимуться доти, поки не закінчите використання Веб-сайту ТОВ РІДС.

Зберігання персональних даних

Дані про Користувачів зберігаються у деперсоналізованому виді та не передаються третім особам, за виключенням випадків, передбачених цій Політиці.

Підстави обробки персональних даних

Захист Ваших персональних даних відповідає застосовуваному законодавству, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 р., Закону України «Про електронну комерцію» №675- VIII від 03.09.2015 р., та Загальному регламенту захисту даних 2016/679 від 27.04.2016 р. (GDPR). Підставою для обробки Ваших даних в маркетингових цілях є ваша добровільна згода на обробку даних, в тому числі профілювання (ст. 6, п. 1а GDPR). Щодо використання Веб-сайту ТОВ РІДС, то ваші дані будуть оброблятися на підставі ст. 6, п. 1b GDPR.

Права щодо персональних даних

У зв’язку з обробкою персональних даних Ви маєте такі права:

  • право доступу до власних даних;
  • право видаляти дані (у певних ситуаціях);
  • право подати скаргу до наглядового органу, який займається захистом персональних даних;
  • право обмежувати обробку даних.

У тій мірі, в якій Ваші дані обробляються на підставі згоди чи як частина наданої послуги (дані необхідні для надання послуги), Ви можете додатково використовувати такі права:

  • право відкликати згоду в тій сфері, в якій вони обробляються на цій основі. Зняття згоди не впливає на законність обробки, яка була зроблена на підставі згоди до її відкликання.

Для здійснення вищезазначених прав Рідс надає такі канали зв’язку:

  • Письмова форма;
  • Електронна пошта.

ТОВ РІДС використовує файли cookies та інші технології

ТОВ РІДС повідомляє про використання файлів cookies (текстові файли) та інші технології на Веб-сайті ТОВ РІДС для запису інформації про сторінки, відвідані користувачем, та його діяльність.

Зміна політики конфіденційності

Ми залишаємо за собою право вносити зміни до Політики Конфіденційності, які вступають в силу після попереднього повідомлення про такі зміни.

Контактна інформація

Якщо у Вас є додаткові запитання щодо Політики Конфіденційності, зв’яжіться з нами за допомогою контактної форми на сторінці контактів.

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories